2017. ápr 11.

Tavaszi ROMWE kívánságlistám

írta: Fashionline Hungary
Tavaszi ROMWE kívánságlistám

www-homebanner02-20170410.jpg

Tudom, most még mindenki a Glamour napokat piheni, én viszont vadul lapozgatom a külföldi webáruházak oldalait. Sok inspirációt gyűjtök, és néha megdöbbenek, hogy ugyanazok a ruhák, amik a plázák üzleteiben jelenleg kaphatóak, fél áron találhatóak meg egyes külföldi weboldalakon. Persze kell egy kis bátorság, hogy próba nélkül meg merjük rendelni, de ha már egyszer sikerült és jó a méretünk, akkor nagyobb eséllyel indulunk az újabb és újabb rendelések leadásánál. Nem mellesleg pontos méretek vannak megadva mindenhol. Illetve ugyanúgy vissza tudjuk küldeni, mintha hazai webáruháztól rendelnénk, és igény esetén cserélik nekünk. Hétvégén a ROMWE webshopját bújtam, és össze is állítottam egy tavaszi kívánságlistát kategóriákba szedve. Remélem Titeket is tudlak picit inspirálni! ;) 

#ruhák

Jön a nyár, a jó idő, a lenge ruhák időszaka, és azon kívül, hogy imádom őket, több nyomós okom is van ezek között keresgélni. Májusban egy esküvőre vagyunk hivatalosak, és próbálom kitalálni mit is vegyek fel, ami kényelmes, csinos és még a nagy melegben is tűrhető. Itt inkább az anyagösszetételre gondolok. Másrészt nem titok, hogy menyecskeruha ügyben is szét szoktam nézni, hátha váratlanul rábukkanok a megfelelőre. Nálam most ez a 4 ruha a nyerő, hímzések, virágok és lézervágások minden mennyiségben. 

ruharomwe.jpg

Itt tudjátok megnézni őket: 1 / 2 / 3 / 4 

 

#cipők

Ezt a kategóriát annyira nem fogom magyarázni, a cipő örök szerelem nálam. Minél különlegesebb, egyedibb, annál jobb. A ROMWE oldalán ezekben nincs hiány, nagyon nehezen tudtam 4 cipőre szűkíteni a kedvencek listáját. Korábban már írtam Nektek arról, hogy ezzel a papucscipővel még nagyon barátkoznom kell. Jelentem sikerült! Tetszik! Nem tudom hová venném fel, de tetszik. :) A csillagos holdjáróról csak annyit, hogy pont tegnap próbáltam egy ilyet, nagy bánatomra nagyon jól állt, de ezzel együtt közel 2 méter magas lennék, szóval le kellett mondanom róla. A zöld cipő pedig nem kicsit Szex és New York-os, bömbölök, hogy nincs olyan szín, amire szükségem lenne, főleg, hogy 8.200 Ft. 

ciporomwe.jpg

Itt tudjátok megnézni őket: 1 / 2 / 3 / 4 

 

#kiárusítás

És persze ezeken az oldalakon is vannak elég gyakran, igen komoly kiárusítások, szóval extrán érdemes gyakrabban fellátogatni az oldalra. (Van olyan szó, hogy fellátogatni? :D) Gondolnátok, hogy ez a piros, elegáns overáll 4.600 Ft? Teljes méretsorral és pontos mérési adatokkal. A csizma sajnos már nem aktuális ebben a szezonban, viszont annyira különleges, nem hagyhattam ki a sorból. Az arany ruhát el tudom képzelni az esküvőre vendégként, a maxi szoknyát pedig dolgozni. 

kiarusitasromwe.jpg

Itt tudjátok megnézni őket: 1 / 2 / 3 / 4  

 

#nadrág

Szerintem nadrágot a legnehezebb az internetről rendelni, hiszen sokszor még a boltban is bajban vagyunk, jól áll-e, fog-e tágulni, elég hosszú-e. De azért ha különlegességre vágyunk érdemes kockáztatni. A masnis nadrághoz hasonlót már láthattatok a blogon, a kívánságlistám elejére került. A bő szárúval még ismerkedem, a telefontartós futónaciért viszont egyenesen odavagyok. Bevállalósaknak pedig a pikkelyes leggings lesz a tökéletes választás. 
nadragromwe.jpg

Itt tudjátok megnézni őket: 1 / 2 / 3 / 4  

 

#kiegészítők

És hát a kedvenc részem, amikor elérek a kiegészítőkig. Hímzett hátizsák 3.750 Ft-ért, pom pom fülbevaló 1.150 Ft-ért, napszemüveg 1.700 Ft-ért és márvány mintás tok 1.150 Ft-ért. Kell ennél több? :P

kiegeszitokromwe.jpg

Itt tudjátok megnézni őket: 1 / 2 / 3 / 4  

 

További szép napot, puszi,

Detty

 

Szólj hozzá

tavasz kiegészítő kívánságlista divat ruha style nadrág glamour romwe fashionblogger