2017. júl 25.

Forróság és flamingók

írta: Fashionline Hungary
Forróság és flamingók

0707rozsaszinszoknya_1.jpgSziasztok,

végre lehűlt a levegő pár napra. Ti hogy bírjátok a hőséget? Én elég nehezen, pedig imádom a nyarat, de munka közben elég lassan forognak a kerekek egy bizonyos hőmérséklet felett.

Outfit: Ma egy olyan szettet mutatok nektek, ami igazi forrósághoz való, mégis csinos. Szabadon hagyott vállak, lézer-vágott minták, két szín összeolvadása és flamingók minden mennyiségben. A babakék és a rózsaszín tökéletesen kiegészítik egymást, nem is szerettem volna más színt belevinni. Láttátok ezt az édes flamingós neszesszert? És még egy tükör is van benne, hogy bárhol csekkolhassuk a sminkünket. Az összes kozmetikai táskát ITT találjátok. Már 270 Ft-tól tudtok választani a Rossetti Bizsu webshopjában.

Én: 18 nap múlva oltár elé állok, és a nagy igazság az, hogy minden gondolatom ekörül forog. Erről álmodok, ezen kattogok, de egyáltalán nem a kimerítő és negatív oldaláról közelítem meg, nem idegeskedek, nincs rossz érzésem. Csak most jönnek elő olyan apróságok, mint pl. milyen vázában lesz a menyasszonyi csokor? A torta milyen színű állványon lesz, a zenék melyik verziójára van szükségünk stb. :) De ígérem, ha minden meglesz, akkor egy hosszabb bejegyzésben beszámolok nektek arról, mi hogy alakult.

Addig is puszi, 

Detty

0707rozsaszinszoknya_10.jpg

0707rozsaszinszoknya_9.jpg

0707rozsaszinszoknya_3.jpg

0707rozsaszinszoknya_5.jpg

0707rozsaszinszoknya_2.jpg

0707rozsaszinszoknya_7.jpg

0707roszaszinszoknya_4_vilagosabb.jpg

0707rozsaszinszoknya_8.jpg

0707rozsaszinszoknya_6.jpg

 

Fotó: Varró Réka Borbála – FénytérKép

Outfit:

Ékszerek és neszesszer: Rossetti Bizsu 

Blúz: ROMWE >>> shop

 Szoknya: Zara

Szandál: Bershka

Óra: Michael Kors

Napszemüveg: Aliexpress

Szólj hozzá

fashion divat zara glamour bershka outfit romwe ootd fashionblog rossettibizsu