2015. júl 15.

Visconti U-alakú kényelem

írta: Fashionline Hungary
Visconti U-alakú kényelem

brand-logo.png

Gyerekkorom óta érdekel a lakberendezés, a stílusok, a színek, az anyagok és minden ami ezzel kapcsolatos. Jelenleg egy lakberendezési üzlet központjában dolgozom irodavezetőként, és 2-3 hét múlva kezdjük el a felújítást új otthonunkon, úgyhogy minden egyben van ahhoz, hogy mélyebben boncolgassam az OTTHON témát.

Elsőként röviden az új kanapénkat szeretném bemutatni Nektek. Egy 5×4 méteres nappalit bizony illik kitölteni, és régi álmunk volt egy U-alakú kanapé, ahol mi is és a hozzánk érkező vendégek is kényelmesen elférnek. Nagyon sok oldalt megnéztünk, de abban egyetértettünk, hogy a Sofa Art kínálja jelenleg azokat a korszerű, dizájnos kanapékat, amilyenre nekünk is szükségünk van. 

Első körben erre a Bramante csodára esett a választásunk: 

1_1.jpg

A szürke és a fehér tökéletes összhangban van, viszont hamar rájöttünk, hogy a fehér alsó részre nagyon kell vigyázni, és nehézen tudtunk hozzá barna színű parkettát elképzelni. Főleg úgy, hogy beleszerettünk egy elég domináns szőnyegbe. 

Egy szombat délelőttöt a bemutatótermükben töltöttünk (1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48.), míg végül megtaláltuk a tökéletes U-alakú kanapénkat (Visconti U):

97.jpg

 A képen az M-es méret látható, ami nekünk kicsi, de szerencsére a Sofa Art-nál minden kanapéból legalább 3, de általában 4 méretből lehet választani. Így a mi L-esünk ennél terjedelmesebb. A legvilágosabb - szinte fehér fa - parkettával pont olyan lesz, amilyennek megálmodtuk. Sokkal könnyebb egy egyszínű kanapéhoz - ami meghatározza az egész nappalit - szőnyeget és bútorokat választani. (Nem mintha ezeket is már nem választottuk volna ki, de ez egy másik poszt.)

Nézzetek szét weboldalukon, folyamatosan akcióznak, és a hónap bútorait akár 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni: http://sofaartbudapest.hu/homepage

Megrendeléstől számítva 5-7 hét amíg elkészül, de erre megérni várni. Készítek majd szuper előtte-utána képeket, hogy lássátok hogy mutat nem Photoshop-olt környezetben. :)

 

XOXO,

Detty

 

Szólj hozzá

home otthon sofaart