2015. aug 07.

Lakásfelújítás 11. nap - Merülőmedence

írta: Fashionline Hungary
Lakásfelújítás 11. nap - Merülőmedence

Őszintén szólva én nagyon fáradt vagyok. Nem is tudom miért. Talán a sok dolog miatt ami az agyamban kattog, hogy mi lesz, hogy lesz? Melyik nap mit kell elintézni? Hogyan fogok egész hétfőn takarítani, mikor nincs wc még a lakásban? Ha nem érek a takarítás végére, akkor a koszra teszik rá a parkettát? Vajon miket csomagolhatok már el, ami biztosan nem kell az elkövetkezendő hétben? Nagyon nehéz. Pedig mindenki közül nekem a legkönnyebb. A régi lakás már élhetetlen, dobozok és az új lakó poros bútorai között közlekedünk. Olyan, mintha már a cuccaink 3/4-e össze lenne készítve, pedig dehogy van. Csak elbújnak mindenhol. Ágy alatt, ágyneműtartóban, hátsó fiókokban, mosogató alatt. 

A mai látványos előrehaladás, hogy végre kicserélésre kerül a konyhaablak. Így vasárnapig (legkésőbb hétfőig) a burkoló körbe tudja csempézni, kedden reggel le tudják rakni a parkettát, és este már elkezdődik a konyhaszekrény összeszerelése. Nagy bánatomra a rács marad, de hát fő a biztonság. Annyit tudtam tenni az ügyben, hogy lefestik fehérre. 

img_7443.JPG

 

A fürdő is szépen halad, bár most inkább hasonlít egy rideg merülőmedencére, mint modern fürdőszobára. Valószínűleg túl magasra rakattuk a csempéket...Abban reménykedünk, hogy a szürke járólap, az üvegfalú tusoló és a szerelvények barátságosabbá teszik, és finomítanak rajta picit. 

img_7442.JPG

De így, hogy most újra nézem ezt a képet, lehet, hogy csak a panorámakép miatt tűnik túl soknak. Mindenesetre nagyon jól haladnak, elvileg 3 nap múlva minden burkolási folyamat befejeződik. 

Ma este még újra megnézzük munka után, nem bírjuk ki. Ott állunk a sittes zsákok között, lábujjhegyen közlekedünk, beszívjuk a por és betonszagot, és csak állunk, nézzük, mindkettőnknek jár az agya. Szeretünk ott lenni. Már most is, hogy semmi szeretnivaló nincs benne.

 

Holnap már hétvége, munka után elutazunk kicsit, nagyon várom.

xoxo,

FH

Szólj hozzá

felújítás otthon