2015. aug 27.

Lakásfelújítás 32. nap - Önnek 3 ablaka érkezett!

írta: Fashionline Hungary
Lakásfelújítás 32. nap - Önnek 3 ablaka érkezett!

pic_muanyag-ablak_771551_large.jpgSajnos mióta a munkások nincsenek minden nap nálunk, azóta a mindennapi munkánk mellett csak apró lépésekkel kerülünk közelebb a lakás befejezéséhez. Éjszaka keveset és rosszul aludtam, de reggel mikor beállt a telephelyünk udvarára a Grewin furgonja a 3 ablakunkkal nagyon boldog voltam. Ez a 3 ablak, amivel kezdeni akartuk a felújítást, ami a legtöbb bosszúságot okozta, amire a legtöbbet vártunk. Mindössze 3 hetet késett. Már elfáradtam abban, hogy hibást keressek. Így alakult. Megvannak, itt vannak, ki vannak fizetve és szépek.

img_7643.JPG

Laci és Janika a két kollégám a hétre már nem tudtak szabadságot kivenni, így szombaton és vasárnap fogják kicserélni az ablakokat, befejezni a falfestést és kijavítani az apró hibákat amik időközben keletkeztek. Ez lesz az utolsó nagy felújítási hétvége, viszont az első olyan, amit már az új lakásban töltünk. 

Ha jövő hétvégén megjön a kanapé és végzek a nagytakarítással, akkor befejezettnek tekintjük a 2015-ös nagy projektünket. <3

Juhééééééé!

FH

Szólj hozzá

ablak otthon lakásfelújítás