2015. dec 15.

Karácsonyi céges buli

írta: Fashionline Hungary
Karácsonyi céges buli

Sziasztok,

elindult a visszaszámlálás karácsonyig, ilyenkor a munka mellett többek között az ajándékok beszerzése, az új receptek kipróbálása, és a céges karácsonyi rendezvények vannak porondon. Próbál az ember rápihenni az év legmeghittebb ünnepére, de valójában hulla fáradtan esünk be az ajándékainkkal a fa alá. Sokszor gondot okoz mégis mit kapjunk magunkra egy év végi partira, vegyünk-e ezért új ruhát, amit valószínűleg soha többet nem veszünk fel, vagy nyúljunk inkább a szekrény mélyére, és egy már meglévő ruhadarabunkat tegyünk alkalomhoz illővé. 

Épp ezért ma egy olyan outfitet hoztam nektek, ahol elvonatkoztattunk a színektől, és a fekete-arany dominál. Egyedül a cipőt dobtuk fel egy kis marsala színnel, ami az idei ősz/tél divatszíne, ezzel korszerűsítve a szettet. A fekete szín tökéletes ilyenkor egy céges karácsonyi rendezvényre, nem harsány és hivalkodó, az arany kiegészítőkkel feldobva mégis elegánssá és ünnepélyessé teszi a megjelenésünket. A nyakláncot, a fülbevalót és a karkötőt a Rossetti Bizsu weboldaláról szereztük be, gondosan összeválogatva, így lett teljes az összhang. Illetve azt a tévhitet is feloldjuk, hogy a nyári overáljainkat nem hordhatjuk télen. 

2_dscn0931.jpg

dscn0992.JPG

dscn0940_homaly.JPG

dscn0953.JPG

dscn0959.JPG

dscn0965.JPG

1_dscn1027.jpg

dscn0957.JPG

dscn0996_homaly.JPG

Ha kedvet kaptatok, és amellett döntötök, hogy - az akár más szezonból meglévő - ruháitokat dobjátok fel ékszerekkel a siker érdekében, akkor látogassatok el a Rossetti Bizsu weboldalára, ahol biztosan megtaláljátok a nektek megfelelő ékszer szettet, és az elismerés sem marad el. 

Karácsonyig még találkozunk, de addig is lassítsatok, élvezzétek az adventi időszakot, próbáljatok internetről rendelni ajándékokat megkímélve magatokat a tömegtől és a sorban állástól. 

Kellemes év végi készülődést kívánva,

Detty

 

Nyaklánc, karkötő, fülbevaló: Rossetti Bizsu

Overáll: Zara

Bunda: H.R.V.T.

Bokacsizma: Primadonna

 

Szólj hozzá

glamour rossetti