2016. feb 10.

Valentin napi outfit

írta: Fashionline Hungary
Valentin napi outfit

img_2258.JPG

Sziasztok, 

itt a nyakunkon a Valentin nap, és bár van aki gyűlöli, van aki imádja, van aki tudomást sem vesz róla, ettől függetlenül minden évben eljön ez a piros szíves nap. Lehet valami abban, hogy ne csak ezen a napon szeressük a másikat, és ne csak emiatt lepjük meg apróságokkal akit szeretünk. De ettől még lehet ez egy kitüntetett nap, amit csak egymással töltünk, amikor minden más programot (családlátogatás, bevásárlás, mosás, tanulás stb.) a háttérbe szorítunk, és csak egymással foglalkozunk.

30 év alatt elég sokféle Bálint napban volt már részem. Volt wellness hétvégés, szexi fehérnemű vásárlós, étteremben vacsorázós, meglepetéses, kis ajándékos, nagy ajándékos, csajokkal szingliséget ünneplős, munkában eltöltős és persze rosszul elsülős, nem is találkozós, félreértéses, sőt még semmilyen is. 

Mindentől függetlenül mai napig szeretem, nem szoktunk ajándékozni, és nem mondunk le ezért minden programot (tavaly például egy másik párral vacsoráztunk), mégis megemlékezünk róla. 

Mai bejegyzésemben hoztam nektek pár Valentin napi ékszertippet a Rossetti Bizsu webáruházának kínálatából. A piros szín egy ideje kivonult a nagy divatházak felhozatalából, és bármennyire is próbáljuk a  rózsaszínt ráerőltetni erre a napra, a szív akkor is piros marad. Így nem volt kérdés, hogy a romantikus ruhámhoz milyen színű kiegészítőket választok. 

img_2274.JPG

img_2275.JPG

img_2256.JPG

img_2254.JPG

img_2263.JPG

img_2249.JPG

img_2246.JPG

img_2271_1.JPG

img_2268.JPG

img_2277.JPG

És akkor mélyüljünk el a részletekben:

Fave fülbevaló 5 színben: ITT

Színes láncszem karkötő 6 színben: ITT

Copf-fogók: ITT

 

Love,

alairas.JPG

 

 

Szólj hozzá

valentin wellness glamour rossetti