2016. aug 22.

A 32. hét kedvencei

írta: Fashionline Hungary
A 32. hét kedvencei

fotojet_design.jpg

Sziasztok,

Kína miatt picit megcsúsztam a top 5 bejegyzéseimmel, de miután minden visszaállt a régi kerékvágásba töretlenül folytatódik. Nézzük miket imádtam a 32. héten. :)

 

#1 - Plantomime

165756_640.jpg

Elég ránézni erre a képre, és mindent értettek. Sokáig a virágok csak virágok voltak a maguk nemes egyszerűségével. Majd berobbantak a különböző méretű és formájuk boxok, amikből tökéletesen elrendezett virágok kukucskáltak szerencsés tulajdonosaikra. Most pedig újra léptünk egyet és a virágcsokrok könnyedén hordozhatóak lettek a Plantomime jóvoltából. A két tulajdonos Németh Attila és Kereszthury Árpád pedig a találó Flowerbag nevet adta ezeknek a csodáknak. Az utánozhatatlan csokrok mellett az üzletben magyar tervezők termékeit is megtaláljátok, így duplán érdemes ellátogatni, például Zador szappanokat (nekik korábban egy teljes cikket szenteltem), Harangvölgyi kozmetikumokat és Anna Amélie designer darabokat is. 

Ha megtetszettek a hordozható csodacsokrok, itt megtalálod őket: 1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10. és 1065 Budapest, Nagymező u. 60

 

#2 - Kate Spade táska

310182-kate-spade-all-typed-up-clyde-bag-_fire-engine-red-front.jpg

Bár a Kate Spade márka nem ismeretlen a divatrajongók előtt, ezt a táskát mégis csak inkább érdekességként hoztam. A webshopból Magyarországra is rendelhető, de az áruk igen borsos. Viszont ez a retró írógépet megidéző irodista táska szenzációs, szívesen elfogadnám. 

 

#3 -  Zoe Phobic ötletfüzet

13895313_10153865286447507_8709740982924796585_n.jpg

Márványos is, füzet is, ötletes is és Zoe Phobic is. Kell ennél több? Nekem nem. Holnap az Open Showroomban a végre testközelből is megtekinthetem a Zoe Phobic termékeket. 

 

#4 - Carolina Chocron kollázsművész "SERENDIPIA" című kiállítása

tobe12.jpg

Augusztus 10-től szeptember 9-ig a TOBE Gallery ad otthont a kollázsművész kiállításának. Carolina Chocron egy argentin származású, eredetileg grafikusnak tanuló művész. A fejéből – továbbmegyek, a szívéből – kipattanó apró részletekből kreativitása, tapasztalatai és érzékenysége felhasználásával ösztönösen formálja, forgatja úgy kollázsainak aprócska részleteit, hogy annak egysége egy számunkra konkrét, absztrakt és érzeteink által a hozzánk legközelebb álló valóságot formálják ki. A művész egy-egy alkotásának ezerféle jelentése, információ- és érzelmi tartalma van. Én biztosan megnézem a kiállítását. 

 

#5 - Izabel Goulart

fullsizerender_8_1.jpg

Egyszerűen imádom ezt a nőt, a stílusát, a képeit. Inspirál és motivál. Kövessétek őt Instagramon @iza_goulart néven. Nagyon sok edzéssel kapcsolatos videót és képet tölt fel, illetve a divat iránti elkötelezettsége sem utolsó. 

Puszi, Detty

Szólj hozzá

életmód glamour tobe katespade zoephobic serendipia plantomime