2016. sze 25.

Itt van az ősz, itt van újra

írta: Fashionline Hungary
Itt van az ősz, itt van újra

harmadik_2.jpg

Sziasztok,

most már végérvényesen beköszöntött az ősz, bár csodálatos időnk van, kétségkívül elfér a mellény vagy a kis kabát. A mai outfitemben az egyik kedvenc őszi kiegészítőmet mutatom meg nektek, a szőrme mellényt. Illetve számomra az új évszak, a nyár elbúcsúztatása más dolgokat is hoz magával, például a hosszú teázásokat, az előkerült puha papucsokat és köntösöket, a begubózós sorozatnézős estéket és persze a könyveket. Nyáron többnyire csak a nyaralások, vagy hosszabb utazások alkalmával nyílik lehetőségem olvasni, de ősszel egyértelműen előkerülnek a régen elolvasni kívánt kötetek, és a Bookline regisztrációm is újraéled. Az outfitre visszatérve egy elegáns Mohito nadrágot választottam egy kényelmes selyemblúzzal és a szőrme mellény mellé egy szandált, ami a 20 fokos napközbeni hőmérséklethez még ősszel is belefér. A blúz nyakmegoldása miatt a nyaklánc most háttérbe szorult, viszont két gyönyörű gyöngyös karkötőt láthattok rajtam, és a kedvenc dupla bogyós fülbevalóim közül éppen egy fehér színűt. Tudjátok, hogy a Rossetti Bizsu webshopjában mindössze 330 Ft-ba kerül? A cikk alján linket is találtok hozzá az egyszerű kattintás érdekében.

Nektek mit jelent az ősz? Mit hoz magával? És milyen könyvet olvastok épp? Nagyon kíváncsi vagyok. Ajánljatok nekem valami jót.

Puszi, Detty

harmadik_5.jpg

harmadik_1.jpg

harmadik_4.jpg

harmadik_6.jpg

harmadik_9.jpg

harmadik_3.jpg

harmadik_8.jpg

harmadik_7.jpg

Fotó: Kovács Réka Borbála – FénytérKép

Outfit: Rossetti bogyó fülbevaló: ITT / Rossetti gyöngyös karkötők: ITT / Ing: Ebay / Nadrág: Mohito / Mellény: C&A / Szandál: H&M

Könyv: Agnés Martin-Lugand – A boldog emberek olvasnak és kávéznak

Szólj hozzá

olvasás könyv ősz szőrme glamour bookline mohito rossettibizsu