2016. okt 07.

A 39. hét kedvencei

írta: Fashionline Hungary
A 39. hét kedvencei

fotojet_design_2.jpg

Minden héten megmutatom nektek azt az 5 legjobb dolgot, amit közösségi oldalakon, az utcán vagy bárhol az interneten látok. Most már a borongós időjárásra tekintettel a poszt is őszi, csendesebb, nyugodtabb hangvételű és színvilágú. Nézzük miken akadt meg a szemem múlt héten:

 

#1 - SKANDI Trend bögrék

14445218_1161062847288970_364114712083306571_o.jpg

Végérvényesen beköszöntött az ősz. Én még nagyon nehezen viselem, rettentően tudok fázni, tegnap reggel az esőben, a szélben a téli kabátomat is el tudtam volna viselni. De persze nagyon sok pozitívumot is hoz az ősz, forró italokat, pihe puha plédeket, nyugodt, otthon töltött estéket, vastag pulóvereket, csinos csizmákat. És ha már a forró italokról esett szó, mennyivel jobb érzés egy olyan bögréből inni, amit imádunk. A SKANDI Trend Green Gate "aranyos" bögréje tökéletes kiegészítője a begubózós estéknek. Nézzétek meg közelebbről a webshopban ITT

 

#2 - Cicák mindenhol

kitty-collar-blouse-moozoo-8.jpg

Egyre jobban tetszenek ezek az állatos cukiságok, pedig korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy egy állatmintás ruhában parádézok. A storenvy.com-on találtam, nagyon sok különleges ruhájuk van, és az áruk is elfogadható. Nézzetek szét ha ki akartok tűnni a tömegből. 

 

#3 - Els & Nel Journal határidőnapló

14435062_1450100758338127_2340866153174705912_o.jpg

Tudjátok, hogy bolondulok a füzetekért és a határidőnaplókért. Hónapok óta keresem a tökéletes 2017-es határidőnaplómat. Olyat szeretnék, ami kreatív tervezős, hogy saját magam tudjam meghatározni a hangulatát. Sajnos itthon nagyon kevés helyen kapható, külföldi oldalakról pedig eddig még nem volt merszem rendelni. Múlt héten viszont megláttam az Uptostyle Facebook oldalán ezt a naptárat, amit tökéletes határidőnaplónak neveztek el. A design tökéletes, 128 oldalas. Heti felbontású, a bal oldalon az adott hetet láthatjátok, a jobb oldalon pedig négyzetrácsos kiegészítő oldalt találtok, amibe jegyzetelhettek, firkálhattok vagy a heti teendőiteket írhatjátok. A naptár keménykötésű, lekerekített sarkokkal, egy könyvjelző, beépített borítékos vonalzó segíti a mindennapjaitokat. Így most éppen ez került a kívánságlistám élére. 

 

#4 - Sminkecset lemosó

brush-egg-review-1-640x480.jpg

Óriási sminkecset láz van, hétről hétre jelennek meg az újabbnál újabb formájú, színű, szőrzetű, típusú ecsetek, viszont szerintem kevés szó esik az ecsetek tisztításáról. Pedig naponta érintkezik a bőrünkkel, így megtapadhat benne az arcon található természetes olaj, ami vonzza a koszt és a port, nem is beszélve a festékekből származó szennyeződésekről. Ha nem is minden nap, de egy héten egyszer mindenképpen szánjunk rá időt, hogy alaposan kitisztítjuk az összes ecsetünket. Erre találtam egy igazán praktikus és nem mellesleg cuki megoldást, ezt a szilikonból készült sminkecset lemosót. Nem kenjük össze vele a mosdókagyló szélét, és pillanatok alatt tiszták lesznek az ecsetek. Az Alinda.hu webáruházban most 690 Ft-ért juthattok hozzá ezekhez a féltojás alakú kiegészítőkhöz. Ne hagyjátok ki!

 

#5 - Csermakdesign jewellery

img_1880.JPG

Erről a csodálatos, kézzel készült, egyedi fülbevalóról lehet, hogy inkább a tavasz jut eszünkbe, de szerintem a borongós, ködös őszt is fel kell dobnunk divat terén színekkel, amiktől a hangulatunk is jobb lesz. Csermék Dóri ékszereit már láthattátok rajtam: az utolsó outfit posztban és az Instagramon is. Most éppen ez a fülbevaló készül nekem, nagyon-nagyon várom már, természetesen megmutatom majd nektek. Ha igazán különleges, magyar tervező által készített ékszerekre vágytok látogassatok el a Csermakdesign jewellery Facebook oldalára. Nagy szerelem most nálam. 

Remélem ismét tudtam Nektek új ötleteket adni, nagyon jó hétvégét kívánok,

Detty

Szólj hozzá

ősz újdonság skandi életmód alinda csermakdesign uptostyle