2016. nov 12.

Kötött kényelem #35

írta: Fashionline Hungary
Kötött kényelem #35

1101_20.jpg

Nagyon furcsa, hogy ez még csak a 35. outfit. Sokkal, de sokkal többnek érzem, nagyon sok munka, ötlet, fotózás, smink, helyszín és nyilvános mosdóban öltözés van mögötte. :) Bár valószínűleg azért tűnik többnek, mert párhuzamosan a Rossetti Bizsu blogjára is írok cikkeket és készítek outfit bejegyzéseket már egy éve. Mostani outfit posztomban ismét egy gyönyörű és különleges Csermakdesign ékszert viselek. Azt gondolnánk, hogy az ékszer egy elegáns darab, amihez megfelelő mutatós ruházat dukál. Viszont ebben a nyakláncban pont az tetszett meg, hogy fémes jellege, egyedi formája és különleges mintázata miatt egy teljesen egyszerű megjelenésbe is be lehet illeszteni, jelen esetben egy finom, meleg, kötött pulóverrel és egy szövet miniszoknyával. Laza, de kényelmes, és a nyaklánc feldobja az egész szettet, kirángatja az outitet az unalomból. A rózsaszín-szürke most amúgy is divat együtt, főleg a lakberendezésben tetszik nagyon ez a színpárosítás. Helyszínünk ismét az Aréna Plaza volt, azt hiszem nagyon illettem a zárt üzletek fém rácsaihoz, nekem nagyon tetszik a képek hangulata.

Amint már tudjátok, holnap én is felvonulok a színpadon a Marie Claire Fashion Days 2016 nevű rendezvény színpadán 24 másik lánnyal együtt, hiszen minket válogattak be 'Az év street style szettje' versenyén a legjobb 25-be. Izgulni maximum azért izgulok, hogy a sminkem meg a hajam jól sikerüljön, a színpad miatt egyáltalán nem, bár már tíz éve annak, hogy utoljára kifutóra léptem, valószínűleg ez is olyan kicsit, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni. Sőt! Vágyok is rá, hogy újra elvakítsanak a fények és dübörögjön a zene. Utólag megveregetema  saját vállam, hogy lapos cipős outfitet választottam, így tényleg nincs miért izgulnom. 

Természetesen külön cikkel készülök majd a napról, hogy azok is láthassák, akik nem tudtak eljönni a rendezvényre. 

Addig is puszi, Detty

1101_18.jpg

1101_14.jpg

1101_16.jpg

1101_11.jpg

1101_13.jpg

1101_10.jpg

1101_12.jpg

1101_17.jpg

1101_19.jpg

1101_15.jpg

Fotó: Kovács Réka Borbála – FénytérKép

Outfit: Nyaklánc: Csermakdesign / Szoknya: Zara / Pulóver: H&M / Zokni: Calzedonia (régi) / Gumicsizma: Cin Cin Amica / Táska: Pimkie / Óra: DKNY

Szólj hozzá

glamour outfit marieclaire csermakdesign fashionblogger arénaplaza