2017. feb 15.

Menyecske ruhák verhetetlen áron

írta: Fashionline Hungary
Menyecske ruhák verhetetlen áron

istock_000023924106large.jpg

Mivel nekem is augusztusban lesz az esküvőm, több Facebookos csoport tagja vagyok. Nem is gondoltam volna mennyire inspiráló tud lenne egy idegen közösség. Jelenleg a Menyasszonyi Börze a legnagyobb, per pillanat 13.252 taggal. A barátnőm esküvője után, ahol én feleltem a dekorációért, azzal a szándékkal csatlakoztam, hogy pár megmaradt dekorációt eladjak. Nem is gondoltam volna, 1,5 hét alatt minden elment, gördülékeny időpont szervezések, kedves lányok és korrektség jellemezte az eladásokat. Aztán mielőtt kijelentkeztem volna a csoportból az én ujjamra is gyűrű került, így már más kontextusban, de maradtam a csoportban. Azóta eltelt fél év, és igazán sok segítséget, ötletet kaptam, illetve én is sokat segítettem, linkeltem amit tudtam, segítettem ha számíthatott a véleményem. Rengeteg kérdés felmerül nap, mint nap a csoportban, és ami talán külön figyelmet érdemel, az a menyecskeruha keresése, kiválasztása. Szerintem 70%-ban még mindig a piros a nyerő, így most egy picit ezzel a színnel szeretnék foglalkozni. Rengeteg oldalt átböngésztem már, az aliexpresstől kezdve a magyar tervezők weboldaláig. Aztán egy idő után rájöttem, hogy nagyon sok az átfedés, egy jobb képpel, jobb marketinggel ugyanazt a ruhát többszöröséért árulják. Aztán rátaláltam a SheIn oldalára. Nekem most egyelőre ez tűnik az arany középútnak. Hogy jó minőségű és profi a webáruház, azt abból tudom, hogy több magyar blogger áll velük kapcsolatban, és nagyon jó véleménnyel vannak a ruhákról. (És nem csak azért, mert ingyen kapják őket.) Igen, biztosan van olyan ruhájuk is, amit megtalálnék ebayn, viszont megnyugtató számomra, hogy 3-7 munkanapon belül itt van, ha bármilyen méretbeli, minőségbeli problémám van azonnal visszaküldhetem cserére vagy visszakérhetem a pénzem. Szerintem ebben az esetben, amikor nem végleges a döntésünk, mert lehet, hogy felpróbáljuk, és hiába jó a méret, mégsem tűnünk benne annak a menyecskének, akinek elképzeltük magunkat, szerintem nagyon megnyugtató, hogy bármikor egy másikra cserélhetjük. 15.000 Ft felett ingyenes a szállítás Magyarországra, de mindig vannak különböző akcióik, illetve kuponok, amiket beválthatunk. 

Most pedig 8 ruhát hoztam nektek, amik számításba jöhetnek ha biztosan a piros szín mellett döntesz, és az áruk is elég kecsegtető. Egyelőre a sztenderd térd felett érő koktélruhákat céloztam meg. 

menyecske1.jpg

Linkelem is őket, hogy ha bármilyen részletre kíváncsi vagy közelebbről is meg tudd nézni:

1. https://goo.gl/m01lLw

2. ez a ruha sajnos elfogyott, mióta a képeket megszerkesztettem. 

3. https://goo.gl/W79xO6

4. https://goo.gl/9qgAEh

menyecske2.jpg

1. https://goo.gl/WoUDzv

2. https://goo.gl/CAlZE9

3. https://goo.gl/3atC32

4. https://goo.gl/ecsk9b

Ha pedig ezek mégsem állnak közel hozzád, ITT találod az összes piros ruhájukat. 

Remélem picit a segítségedre voltam, nemsokára jönnek az újabb tippek, ötletek, tapasztalatok. Ha nem akarsz lemaradni kövess a Facebookon is ITT

Puszi, Detty

Szólj hozzá

esküvő menyecskeruha reddress shein