2017. ápr 19.

Nem jön SZEMbe veled

írta: Fashionline Hungary
Nem jön SZEMbe veled

0324szem-5.jpg

Remélem jól teltek az ünnepek, mindenki pihent, a családjával volt és finomakat evett. Ma viszont már egy cseppet sem kellemes hóeséses reggelre ébredtünk. De erre nem lehet felkészülni, így egy jó időben készült fotósorozattal jövök ma, ami az utóbbi idők kedvence számomra. Néha nagyon jó szűk rucikba és tűsarkúba bújni, megmutatni azt az oldalamat is, de az a stílus, ami engem legjobban jellemez mégis csak ez, amit ma láthattok. Praktikum, kényelem és különc darabok kombinálása a basic termékekkel. Ezekben érzem igazán jól magam. Amikor a Gardrobe in the city Facebook oldalán megláttam ezt a pólót tudtam, hogy azonnal le kell csapnom rá. Majd jött az ötlet, hogy keresek egy hozzá való kiegészítőt. Innen a mobiltok ötlete, aminek rendelése amúgy is aktuális volt. Szerintem így együtt nagyon ütős. Mivel elég csillogást és különlegességet hozott a szettbe, így natúr színű ékszerekkel, basic farmerral és az új, fekete, velúr cipőmmel párosítottam. A design kozmetikai táskát most 590 Ft-ért találjátok meg a belinkelt oldalon 8 különböző színben. A cikk végén pedig egy picit a lila szájfényről is írok. :)

0324szem-1.jpg

0324szem-8.jpg

0324szem-4-847x1024.jpg

0324szem-7.jpg

0324szem-6.jpg

0324szem-3.jpg

0324szem-2.jpg

Fotó: Kovács Réka Borbála – FénytérKép

Outfit: Ékszerszett: Rossetti Bizsu / Póló: Gardrobe in the City / Farmer: H&M / Blézer: H&M / Mobiltok: aliexpress / Cipő: Next – Háda / Neszesszer: Alinda.hu

fullsizerender_27.jpg

Nyaklánc: Rossetti Bizsu 

Ez a lila matt szájfény pedig a legújabb szerzeményem. Aliexpress-ről rendeltem, amit talán páran elítéltek, hisz nem tudni milyen összetevőket tartalmaz, ami igaz is. Viszont úgy voltam vele pár száz forintért az outfit posztokhoz tökéletes lesz. De annyira bevált, hogy már máskor is használom. Legjobban a NYX soft matte lip cream-hez tudnám hasonlítani. Imádom a rúzsokat, de azok mind fényesek és krémesek, a mattok pedig beleülnek a számon lévő pici mélyedésekbe. De ez, amikor megszárad teljesen matt lesz, nem fog, nem is érzem, hogy fent van, és órák múlva is ugyanúgy néz ki. ITT találjátok meg 20 színben kevesebb, mint 300 Ft-ért. 

szem.jpg

Remélem nektek is tetszik. :)

Puszi,

Detty

Szólj hozzá

fashion divat style glamour szájfény alinda aliexpress rossettibizsu