2017. nov 30.

Csokor helyett élővirág a menyasszonynak? IGEN!

írta: Fashionline Hungary
Csokor helyett élővirág a menyasszonynak? IGEN!

detty-kreativ-face_088.jpgAz augusztusi esküvőnk óta is folyamatosan foglalkoztat ez a téma, sőt, azóta volt még egy menyasszonyi ruhás fotózás is, amiről ideje beszámolnom. Igazából az esküvő napjától kezdve tervezzük Orsival (Pure & Pastel Photography), hogy  a ruhámat kihasználva, még egyszer készül róla egy sorozat, de a második merőben eltér majd az eredeti esküvői képeinktől. Őszi tájat terveztünk, műszőrme bundával, rövid hajjal, teljesen más sminkkel és olyan kiegészítőkkel, amik talán első gondolatra vagy látásra nem is összeegyeztethetőek egy esküvővel. Így most pár cikken keresztül ezeket fogom bemutatni nektek, hátha a jövendőbeli menyasszonyok is ihletet kapnak. 

Először is a csokor. Nálam kardinális kérdés volt az esküvő előtt. Többször találkoztunk Timivel (Fleur Deco), folyton csak azt magyaráztam neki, hogy a pinknek melyik árnyalatát szeretném, és hogy milyen virágok biztosan nem lehetnek benne. Mit gondoltok, végül hogy alakult? 

22279473_10213079704059747_1956212692956722629_n.jpg

Szerintem a legesleggyönyörűbb csokrom volt, ami ehhez a stílushoz, ebben a színben létre tudott jönni. Legvadabb álmomban sem gondoltam volna, hogy rózsából és dáliából fog állni. (A rózsa rajta volt a NEM listán.) Aztán mikor megláttam, elállt a szavam. A novemberi őszi fotózást viszont szándékosan úgy terveztem meg, hogy a valóságtól picit elrugaszkodottabb dolgokat is belevittem. Így került a kezembe csokor helyett egy élő, cserepes virág. Az esküvői piac is felismerte egy ideje, hogy valami újat kell vinni a csokrokba, de sajnos az örökcsokortól én irtózom. Az esküvői csoportokban viszont egyre több menyasszony keresi. Ismeritek? Általában selyem virágokból készülnek, ékszerekkel, brossokkal, csipkével, gyöngyökkel kiegészítve. De láttam már zsákvászonból készült rusztikus örökcsokrot és papírvirágokból összeállítottat is, amit az olvasni szerető menyasszonyoknak ajánlottak. Mi van? :D 

 Szóval ezek után egyáltalán nem meglepő, ha a fenntarthatóság jegyében a menyasszonyok díszes kaspókban, élővirágot szorongatnak. Ugye?

detty-kreativ-face_087.jpg

Természetesen nem mezei, 200 Ft-os kaspókról van itt szó. Dórit, a Csermakdesign tervezőjét már többször említettem a blogon, hiszen pár alkalommal az általa tervezett és készített ékszereket viseltem outfit posztokban. (Itt, itt és itt.) Majd az ékszerek sikerei után megálmodta a Brighty-t. "A Brighty HOME márkanév olyan kiváló minőségű, prémium kategóriás lakás dekorációkat takar, melyek teljes mértékben kézzel készülnek, és sajátos hangulatvilággal rendelkeznek. Jellemző rájuk a geometrikus formavilág. Ezeket az erőteljes vonalakat fokozza a festés technikája, mellyel így egy rendhagyó, máshoz nem hasonlítható stílus jön létre.
A Brighty HOME termékei betonból és fémből készülnek, többnyire kaspók és lámpák, melyek egyszerre művészien elegánsak és modernek, de sokoldalúságukból adódóan bájos játékosságot is érezni megjelenésükben." (Névjegy a márka Facebook oldaláról.) 

Most már értitek hogyan kerültek ezek a gyönyörű betonkaspók a fotózásra. Ez az óriási fehér kaspó volt a kedvencem, belül pedig gyönyörű arany színben pompázott. Az egyszerűség kedvéért a képeken csak zöld növényeket láthattok, de természetesen a menyasszonynak tetsző, színvilágában az esküvőhöz legjobban passzoló élővirággal kel életre az ötlet valójában. 

detty-kreativ-face_089.jpg

Érdekesség, hogy nem csak a virágokkal lehet variálni, hanem már eleve a kaspót is egyedi színűre, mintájúra rendelhetitek. Illetve ha saját kezűleg szeretnétek elkészíteni, Dórival ez is lehetséges, ugyanis folyamatosan szervez minikert készítő workshopokat a műhelyébe. 

Mit gondoltok? El tudjátok képzelni, hogy élővirággal álltok oltárhoz, majd otthon tovább gondozzátok őket? Persze nem úgy, mint a szerelempáfrányt. ;) 

Puszi,

Detty

detty-kreativ-face_091.jpg

detty-kreativ-face_092.jpg

Külön köszönet és ezer hála:

Fotó: Pure&Pastel Photography

Smink: Kókai Dóra Makeup Artist

Ruha: @wycca_salon

Betonkaspók: Brighty - home decoration

Ékszerek: Csermakdesign jewellery

Türkiz ajándékdoboz: Cinq Filles Budapest

Korábbi bejegyzéseim ESKÜVŐ témában >>> ITT

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a későbbi posztokról, iratkozz fel Facebook oldalamra, hogy elsőként értesülj! :*

Szólj hozzá

esküvő ötlet wedding betonkaspó pure & pastel élő csokor