2018. feb 14.

Küldj virágcsokrot a mobilodról, 3 óra múlva a címzettnél landol

írta: Fashionline Hungary
Küldj virágcsokrot a mobilodról, 3 óra múlva a címzettnél landol

img_4393.jpegAki régebb óta olvassa a blogot (plusz a Rossetti Bizsu blogján megjelenő bejegyzéseimet is) már tudja, hogy folyamatosan kutatok az újdonságok után. Pár napja már a csapból is a Valentin nap folyik, ami szerintem sok esetben csak hátráltatja az eredeti ötleteket, a meglepetéseket. A mai bejegyzésben azoknak kedvezek, akik továbbra is a virágcsokrok hívei, de napközben munkájuk és idejük nem engedi, hogy keressenek egy profi virágos műhelyt és köttessenek egy gyönyörű csokrot szívük választottjának. A megoldás egy applikáció, amivel 2 percen belül rendelheted meg a kiválasztott virágcsokrot, ami 3 óra múlva landol a címzettnél. A modern elvárásoknak megfelelően a böngészés gyors, a felületek könnyen átlátható, letisztult formában jelennek meg, ami elősegíti a funkciók egyszerű használatát. Nézzük lépésről lépésre:

1. Töltsd le a Simplon Játékostér nevű ingyenes alkalmazást mobilodra

2. Ha megvan, a Marketplace-n belül keresd meg a Virágküldés menüt (fenti kép)

3. A Virágküldés funkcióban 5 különböző, előre elkészített csokor közül választhatsz

image-1.jpg

4. Illetve a rózsacsokor-kalkulátorban saját magad állíthatod össze a rózsacsokrot, annyi virágból, amennyiből csak szeretnéd, vörös, fehér vagy sárga színben. Az exkluzív rendelési felületen egyetlen mozdulattal állítható a csokor mérete, így azonnal láthatod, hogy fog mutatni a kiválasztott darabszámú rózsa. 

img_3669.PNG

 

Extra információ, ami a személyes kedvencem: A virágok magyar kertészetekből származnak, ezzel is támogatva a hazai termelőket, sőt így a piaci átlagárnál lényegesen kedvezőbb áron lehet virágot rendelni az applikáción keresztül, ráadásul az első rózsacsokor árából most minden megrendelő 33% kedvezményt kap. 

5. Ha megvan a csokor, nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy személyesen veszed-e át vagy szeretnéd, ha a csokrot házhoz szállítanák img_3668.PNG

A virágokat Budapest területén tetszőleges címre küldheted, a kézbesítés 2400 Ft-ba kerül, valamint az applikációban megrendelt csokrok átvehetők a Endorphine Flowers üzeltében is. Mivel ma már Valentin nap, kérd a gyors kiszállítást, így már 3 órán belül kézhez kaphatja a címzett. Ennek 1200 forinttal magasabb a díja. Kiszállítás kérhető 08:00 – 22:00 óra között, szombaton és vasárnap is. 

Maradt még kérdésed? Azokra is válaszolok. 

Hogyan tudom kifizetni a csokrot?

A vásárláshoz bármilyen online fizetésre alkalmas kártyát használhatunk.

45216285_m.jpg

Milyen csokorra számítsak? Kik készítik őket?

A csokrokat, növény- és virágdekorációkat egytől egyig az Endorphine Flowers mestervirágkötői alkotják meg, a csapat minden egyes tagjának munkája a növények és a természet igéző szépsége iránti rajongást tükrözi, így minden Endorphine-csokor valóban magában hordozza a nagy mennyiségű boldogsághormont és azt az elérhető csodát, amire naponta szükségünk van. 

A funkcióról pedig videót is készítettek, így még jobban megismerheted a modern és nagyon hasznos applikációt.  

Próbáld ki most, lepd meg szerelmedet Valentin nap alkalmából gyorsan és egyszerűen. 

Puszi,

Detty

Szólj hozzá

szerelem valentin applikáció virágküldés játékostér