2016. feb 17.

Te melyik típusba tartozol? - Színek és ékszerek

írta: Fashionline Hungary
Te melyik típusba tartozol? - Színek és ékszerek

Sziasztok,

bár még csak hét közepe van, arra gondoltam a hétvégi bulihoz, kikapcsolódáshoz, vacsorához egy kis inspirációval szolgálok Nektek. Emlékszem 5-6 évvel ezelőtt, hétfőtől csak a hétvégi buli éltetett minket. Hová megyünk? Kik jönnek? És persze a legfontosabb kérdés: mit veszünk fel? Azért ma már ez másképp zajlik, az ember lánya egy idő után szerintem megérik arra, hogy nem kell pánikba esni minden buli előtt, hogy egy göncünk sincs. Korábban (meg néha még most is) a legnagyobb problémát az okozta, hogy nem szettben gondolkoztam. Elindultam vásárolni, vettem egy szép nadrágot, vagy egy szép felsőt, esetleg egy gyönyörű színes cipőt, majd hazaérve rá kellett döbbennem, hogy bizony nincs hozzá passzoló darab a jelenlegi ruhatáramban. Ma már a Pinterest, a divat blogok és a Facebook inspirációs világában jóval egyszerűbb a helyzetünk. 

A mai posztban 5 különböző stílust hoztam nektek, gyönyörű ruhadarabokkal, kiegészítőkkel és a Rossetti Bizsu ékszereivel. 

 

I. Fekete démon

Ha a szekrényedet kinyitva sötétség borul a polcokra, akkor biztos, hogy imádod a fekete színt. Soha nem megy ki a divatból, egyszerű és elegáns. A little black dress a legkönnyebben kombinálható, bárhová is vigyen az utad. A stílusodat pedig a hozzá választott ékszerekkel és kiegészítőkkel határozhatod meg. 

feketeboard.JPG

1. Csiszolt köves gyöngyös nyakék 3 színben: http://goo.gl/btaWYV

2. Királynő gyűrű: http://goo.gl/8nq8s5

3. Fekete fény fülbevaló: http://goo.gl/nDkC8G

 

II. Menő kisegér

Nálam a szürke az új fekete. Imádom az összes árnyalatát, és azt is, ahogy kombinálható pl. pasztell színekkel, vagy egyszerűen fehérrel és feketével. Nem kihívó, mégis kifinomult és divatos.  

szurke.JPG

1. Tonatzin nyakák 2 színben: http://goo.gl/bdLV15

2. Szürke virág fülbevaló: http://goo.gl/XunddL

3. Love & happiness stóla: http://goo.gl/KsG6aM

 

III. Édes pasztell-lány

3 éve már, hogy dübörög a pasztell láz, és évről évre egyre több árnyalat kúszik be a boltok polcaira. Először csak egy szín, aztán kettő, az idei évben pedig már tetőtől talpig különböző pasztell színekben sem tűnünk amazonasi táncoló papagájnak. Nem mellesleg olyan finom és vidám, hogy csak a tavaszra tudunk gondolni ha meglátjuk. 

past.JPG

1. Pisztácia virág fülbevaló: http://goo.gl/8hupCa

2. Hullámos gyöngyház hajráf 3 színben: http://goo.gl/cqhO5w

3. Fűzött gyöngy nyaklánc: http://goo.gl/ebwBDq

 

IV. Állati ösztönlény

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, és imádod az állatokat (vagy legalább az állatmintákat), akkor ezek meglepő kombinációjával egy sikkes, vad nő lehetsz a betondzsungelban. A férfias cipőt és az állati jó kiegészítőket egy pasztell szövetkabáttal finomíthatod. 

allati.JPG

1. Tigrisfej fülbevaló: http://goo.gl/O3KNZy

2. Flamingó stóla: http://goo.gl/rIrw8X

3. Állatos gyűrű 2 színben: http://goo.gl/nKZTl6

4. Elephant nyaklánc 2 színben: http://goo.gl/WtJUq3

 

V. Aranyos díva

Mindened a fény és a csillogás? Mindig te vagy a buli középpontjában? Nem csak a személyiségeddel szeretnéd elbűvölni a vendégsereget? Akkor aranyozd be az estédet! A kiegészítőkkel viszont óvatosan, nehogy a végén nevetségesnek tűnj, és a szarka elraboljon!

aranyos.JPG

1. Rose Gold matt karperec: http://goo.gl/Zanfui

2. Fave fülbevaló 5 színben: http://goo.gl/vs9o2K

3. Arany szarva hajráf: http://goo.gl/Am6VJ4

Te melyik típusba tartozol?

Puszi,

alairas.JPG

 

 

 

Szólj hozzá

inspiráció glamour rossetti